JDriven Logo

JDriven realiseert innovatieve Java- en open-source-oplossingen. De professionals van JDriven doen niets liever dan hun vaardigheden en passies delen. Zij adviseren, geven leiding en verzorgen trainingen op basis van kennis van Java, omliggende technologieën, architectuur, agile en DevOps.

Volgens JDriven is groei alleen mogelijk door kennis te delen. JDriven betekent toegang krijgen tot een netwerk aan kennis en ervaringen, waardoor klanten en collega’s zelf blijven leren en groeien.

Rollen Senior & Lead (Java) Developers

JCore logo

JCore draagt bij aan innovatieve oplossingen binnen het JVM-domein met oog voor codekwaliteit, testbaarheid en professionele tooling en werkwijzen.

JCore-professionals ontwikkelen zich in hoog tempo met het JCore Fast Track dat wordt verzorgd vanuit de expertise van JDriven. Deze kennis verwerken JCore-professionals graag in in hun opdracht bij onze klanten.

Rollen (Java) Developers

Cohesion Logo

De consultants van Cohesion bouwen totaaloplossingen.

De engineers, developers en consultants horen bij de absolute top in hun vak. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in Linux engineering, de cloud, DevOps, CI/CD en fullstack software development.

Kort samengevat, backend-infra is Cohesions speelveld en building, learning en sharing zijn het DNA.

Rollen DevOps, Cloud & Infra Specialisten

Enqore Logo

Blindelings kunnen vertrouwen op IT. Dat is de doelstelling van Enqore. Het bedrijf helpt organisaties om wendbaar te zijn, in te spelen op nieuwe uitdagingen en voorbereid te zijn op het onbekende. Met technical software testing in een Agile-omgeving zorgt dit bedrijf ervoor dat elke oplevering naar productie zorgeloos verloopt.

Dit doet Enqore op verschillende niveaus: binnen teams die op een Agilewijze software ontwikkelen, bij teams die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD pipeline en op het niveau waar de teststrategie wordt bepaald.

Rollen Test Automation Engineers

BigData Republic Logo

BigData Republic is een dataconsultancybedrijf en is gespecialiseerd in machine learning en (big-)datatechnologie.

Bigdata’s data scientists ontwikkelen geavanceerde voorspellende modellen die businesswaarde opleveren. De data engineers en cloud specialisten ontwerpen en bouwen platformen en applicaties waarmee deze modellen in productie genomen kunnen worden. De lead consultants helpen bij de strategische en organisatorische uitdagingen die hierbij komen kijken.

Rollen Senior Data Engineers, Scientists & MLOps Engineers

Divotion Logo

Voor de developers van Divotion kent front-end weinig geheimen. Divotion helpt klanten te groeien naar het volgende niveau van serious front-end development.

Divotion creëert waarde voor klanten door brede kennis en ervaring in te brengen bij de realisatie van webapplicaties. De vakmensen van Divotion helpen de top 100 van Nederlandse bedrijven, van UI en UX design, architectuur en tooling tot integratie met back-endsystemen. Daarbij maakt betrokkenheid bij klanten en projecten het verschil.

Rollen Serious Frontend Developers

Infuze Logo

Infuze helpt organisaties te versnellen met behulp van diensten op het gebied van digitale transformatie, architectuur en IT delivery.

Infuze kent de oplossing voor uw digitale uitdaging.

De aanpak is niet alleen wat Infuze onderscheidt, maar ook wat het bedrijf succesvol maakt. Infuze helpt organisaties bij het vormgeven en realiseren van visies op IT, het faciliteren van veranderingen en het optimaliseren van prestaties.

Rollen Software & Solution Architects

Scyon Logo

Scyon staat voor software craftsmanship met een passie voor cyber security.

Bij dit bedrijf werken vakidioten met communicatieve skills die voortdurend bijblijven met de laatste cyber-securityontwikkelingen en voldoening halen uit het delen van deze kennis.

Op die manier creëert Sycon impact voor klanten en zichzelf.

Rollen Secure Software Engineers