Kernwaarden

Icon Vakmanschap

Vakmanschap

Onze collega’s delen  een passie voor hun vak en hebben diepgaande kennis die hen tot ware experts maakt. Gepassioneerde discussies, kritische vragen en inhoudelijke kennissessies zijn aan de orde van de dag. Zo vinden we  de antwoorden op de vragen van onze klanten en voldoet onze code aan de hoogste standaard.

Icon Mens centraal

Mens centraal

Ons netwerk bestaat uit kleine IT-bedrijven die maximaal 35 collega’s tellen per organisatie. Daardoor kunnen we elkaar  in het oog houden met aandacht  voor elkaars welzijn. Persoonlijke ontwikkeling is verankerd in onze bedrijfsvoering, waardoor onze collega’s de uitdagingen van vandaag en morgen aankunnen. Daarnaast zorgen korte lijntjes voor een prettige samenwerking onderling en met onze klanten.

Icon Verbinding

Verbinding

Verbinding met elkaar en met onze klanten staat hoog in ons vaandel. Daarom organiseren we zowel intern als extern regelmatig events, zoals brown bag lunch sessies, webinars, diners, summits en meetups. Kennis delen heeft daarbij hoge prioriteit. 

themas-bg

De meerwaarde van het netwerk

Heeft onze klant een vraag die net buiten  de expertise van onze collega’s valt? Dan is er altijd iemand binnen ons netwerk die het antwoord heeft. Ieder bedrijf focust op zijn eigen domein, waardoor diepgaande kennis ontstaat. Deze domeinen sluiten goed op elkaar aan, waardoor we tegelijkertijd van alle markten thuis zijn.

Achter de schermen

Samen met onze collega's bouwen wij aan het Confluxnetwerk. We ondersteunen vanuit het netwerk de ontwikkeling van bedrijven in relevante niches in de IT.

Op basis van een inhoudelijke achtergrond in IT en ruim 15 jaar gezamenlijke ervaring met het ontwikkelen van IT bedrijven, helpen we onze collega's om kleinschalige IT-bedrijven op te richten en uit te bouwen met elk een eigen niche. Daarbij zetten we altijd onze collega's centraal.

Meer weten, volg ons op LinkedIn, Twitter of neem contact met ons op.

Foto Bas Knopper

Bas Knopper - CEO

Foto Rob Brinkman

Rob Brinkman - CTO